Plannen in de cloud | Querio
14916
page-template-default,page,page-id-14916,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Plannen in de cloud

Multifunctioneel planningsplatform

Met Querio® kunnen de taken en tijden van medewerker gepland worden. Of het nu om één medewerker gaat of om 185 personen, voor Querio maakt het niet uit. Het systeem is modulair opgebouwd en u kunt op die manier precies kiezen wat u nodig heeft voor uw proces, niet teveel en niet te weining.

Met Querio kunt u medewerkers niet alleen plannen of beschikbaarheid, maar ook op geschiktheid. Zo heeft de juiste peroon op de juiste klus!

Querio is ontwikkeld als webapplicatie (in de cloud) zodat u altijd en overal – wanneer u dat wilt – toegang heeft tot de planinformatie. Ook medewerkers kunnen hun rooster inzien waar en wanneer het hun uitkomt.

Het is een gebruiksvriendelijke applicatie waar iedereen van elk niveau mee uit de voeten kan. En doordat het ontwikkeld is als moderne cloudapplicatie, heeft u voor Querio alleen maar een webbrowser nodig op een computer, de laptop, maar ook op de smartphone en de ipad.