Plan uw medewerkers met Querio

Home > Personeelsplanning

Efficiënte personeelsplanning

Voor veel organisaties wordt het steeds noodzakelijker om medewerkers en werk beter op elkaar af te stemmen. Omdat de markt dat vraagt, omdat het aanbod van medewerkers minder is geworden, omdat het druk is, omdat medewerkers meer wensen hebben… Er zijn vele redenen te noemen. Het is wel altijd zo dat u voor de juiste planning van werkzaamheden en medewerkers de juiste gereedschappen nodig hebt.

 

Querio biedt u deze gereedschappen. U kunt met Querio het proces van plannen uitvoeren zoals het best bij u past, zodat organisatie en medewerkers weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

 

Bekijk onderstaand overzicht om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Benieuwd of Querio iets voor uw organisatie is? Neem vrijblijvend contact op voor een demo.

U vindt de Querio Planning App ook in uw favoriete store:
Aantal voorbeeldschermen

Planning

In Querio kunt u diensten opvoeren en toekennen aan medewerkers. Dit kunnen vaste diensten zijn, maar u kunt ook ad-hoc plannen. U kunt de diensten op verschillende manieren invoeren en bewerken met de muis. Deze manier van planning is geschikt voor organisaties waar medewerkers worden gepland in tijdslots. In Querio kunt u aan deze tijdslots nog extra kenmerken toevoegen, zoals activiteit, taak, locatie, project of klant. Alles in volledig configureerbaar (kleuren, omschrijvingen, etc.)

Handige app

Voor gebruikers die geen gebruik maken van de webapplicatie hebben we onze handige app. Hiermee kunnen alle gebruikers snel en eenvoudig hun planning inzien, contactinformatie van collega's krijgen en andere informatie m.b.t. de planning. Zo kan iedereen snel op de hoogte worden gebracht van wijzigingen in de planning.

Downloads de app in uw favoriete store:

Ingebouwde checks

Tijdens het plannen houdt Querio bij hoeveel uren iemand nog beschikbaar is op basis van zijn contract. U kunt ook medewerkers zonder urencontract (bijvoorbeeld uitzendkrachten) plannen.

Vervanging van diensten

Als een medewerker zich afmeldt voor een dienst, kunt u binnen de bestaande groep medewerkers zoeken naar iemand die beschikbaar is én over de juiste competenties beschikt.

Dashboard en communicatie

Alle gebruikers van Querio hebben een overzichtelijk dashboard, waar de informatie op staat die voor hem of haar van belang is. Door de verschillende rollen in het systeem, kan de planner eenvoudig informatie uitwisselen met de medewerkers.

Zelf plannen

Wanneer u dat wenst, is het mogelijk dat medewerkers hun eigen planning kunnen bewerken. Zo komt de verantwoordelijkheid binnen de organisatie meer bij de medewerker zelf te liggen.

Urenregistratie / urenverantwoording

Optioneel kunnen we urenverantwoording aan de planning koppelen. De medewerker kan dan de uren en eventuele aanpassingen verantwoorden. Verzuim, vakantie en ziekte kunnen we ook opnemen.

Plannen in de cloud

Querio is een cloudapplicatie waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over beheer en beschikbaarheid. U beschikt altijd over de laatste versie en Querio is toegankelijk vanaf elke computer of telefoon.

Schaalbare oplossing

Querio is geschikt voor elke organisatie van twee tot vele honderden personen. Door de flexibele opzet krijgt u precies wat u nodig hebt en betaalt u nooit teveel. Of u nu een zorginstelling, een cafe of een kapsalon bent!

Meer weten? Plan een demo

Querio is een planningsplatform met veel mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dancontact met ons op. We geven u graag meer informatie. U kunt ook toegang krijgen tot uw eigen demo-omgeving.