Partners | Querio
15051
page-template-default,page,page-id-15051,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Partners

Wij werken graag met u samen

Querio Business Solutions werkt veel samen met partners op het gebied van technische ontwikkelingen, hosting, branche specifieke oplossingen en implementatiepartners.

Mocht u interesse hebben in een partnership op een van bovengenoemde gebieden, verkooppartner of ander vlak, neemt u dan gerust contact met ons op. We zien uw bericht graag tegemoet!

Implementatie

Implementatie is een belangrijk onderdeel van het in gebruik nemen van een applicatie. Implementatie van Querio kan worden uitgevoerd door onze ervaren consultants, uw eigen organsatie of door een andere partij, bijvoorbeeld een van onze implemantiepartners. Deze hebben vaak veel ervaring in een bepaalde branche en kunnen u helpen de implementatie tot een succes te maken.

Voor implementatie van Querio in het onderwijs, kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van de diensten van Omix, experts op het gebied van onderwijslogistiek. (Lees meer over onze implementatiepartner Omix te Deventer).