Iedereen op zijn plek met querio

Home > Kantoorplanning

gebruiksvriendelijke kantoorplanning

De organisatie van een kantooromgeving is totaal veranderd, zeker sinds de coronacrisis. Medewerkers werken vaker thuis en op andere plekken. Maar toch werken ze regelmatig ook op kantoor en zijn er afspraken met cliënten en externen op andere locaties. Met Querio hebt u inzicht in de verdeling van uw medewerkers over de ruimtes.

 

Querio helpt u om medewerkers en andere aanwezigen te koppelen aan de ruimtes. Iedereen weet waar collega’s zijn en ziet of een werkplek niet door vijf mensen wordt bezet.

U en uw medewerkers kunnen afspraken met elkaar en anderen plannen. Maar u kunt bijvoorbeeld ook het gebruik van wachtkamers coronaveilig plannen, rekening houdend met het maximaal aantal toegestane wachtenden. Met Querio hebt u het juiste, flexibele gereedschap in handen om een bij u passende planningstool op te zetten.

 

Van idee naar planning, zodat uw organisatie en uw medewerkers weten waar ze aan toe zijn en wat ze kunnen verwachten.

 

Benieuwd of het iets voor uw organisatie is? Neem vrijblijvend contact op voor demo.

Meer weten? Plan een demo

Querio is een planningsplatform met vele mogelijkheden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op. We verstrekken u graag meer informatie of geven u toegang tot uw eigen demo omgeving.