Onze Uitdaging

Home > Innovatie in planning

Organisaties stellen doelen. De uitdaging is om die zo efficiënt en effectief mogelijk te verwezenlijken. Daarvoor moeten mensen en middelen slim ingezet en gecombineerd worden.

 

Vooral als een organisatie groeit en de processen complexer worden en meer inzet vereisen, is deze afstemming van groot belang. Daarnaast zijn er externe invloeden die de bezetting beïnvloeden. Een actuele vraag: hoe benut je bijvoorbeeld wachtkamers maximaal, rekening houdend met 1,5 meter afstand? Querio ontwikkelde daarvoor een planning.

De uitdaging

Bij Querio vragen we ons continu af hoe we applicaties kunnen ontwikkelen die bijdragen aan het planproces, zonder dat ze heel ingewikkeld en onbegrijpelijk worden. Een aantal speerpunten helpt ons daarbij.

1 Begrijp de vraag

Er zijn talloze vraagstukken op het gebied van planning. Voor veel daarvan hebben we een oplossing, maar niet voor allemaal. We luisteren daarom heel goed naar de vraag van de organisatie en ontwikkelen samen een oplossing die aansluit bij de praktijk.Zo bieden we een oplossing die werkt.

2 Gebruiksvriendelijk

De toepassing die wij ontwikkelen, moet bruikbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor alle medewerkers.  Zodat iedereen op een plezierige manier er dag-in-dag-uit mee kan en wil werken.

3 Connectiviteit

Als systemen met elkaar kunnen communiceren, is er minder kans op fouten. Ook bespaart het gebruikers saai invoerwerk. Querio beschikt over een API’s en andere koppelmogelijkheden zoals SSO-koppelingen.

4 Geef inzicht

De inzet van systemen heeft veel redenen. Eén daarvan vinden wij heel belangrijk: geef gebruikers op alle niveaus inzicht in de processen. Van gebruikers tot management, zodat iedereen zijn of haar beslissingen baseert op betere informatie.

5 Denk aan de toekomst

Organisaties veranderen, worden groter of juist kleiner. De omgeving van de organisatie ontwikkelt ook. Verder zijn er natuurlijk de technische veranderingen. Querio denkt mee over de toekomst.